foto5  Foto gemaakt Camping "de veluwse wagen".  Links: de hond Rex, Rechts Harrie Brouwer. foto6  Wandelen op de Camping. Links Harrie Brouwer, rechts Corrie van der Linden - Löring foto7  De hond Rex
foto  In de Jaren 80 zijn Dora en Harrie Brouwer verhuisd naar een huis in Leusden. Het adres was Ansfriduslaan 34 te Leusen. Ik heb nog wel een foto gemaakt destijds van dat huis, het is het hoekhuis links van de oprit. foto2  Foto gemaakt in de achtertuin Leusden tussen 1987 en 1989. Motor is van Ben van der Linden (Corrie). Stacaravan  Voor de sta-caravan op camping "de veluwse wagen" te Emst vlnr: Corrie van der Linden - Löring, Dora Brouwer -Löring, kind Jan/Thea, Jan Hoogendoorn (echtgenoot Thea), Thea Hoogendoorn - Brouwer (Dora), Ben van der Linden (corrie)
Caravan  Op de camping De Hond  Foto gemaakt achtertuin huis Leusen, De hond Camping De Veluwse Wagen  Foto gemaakt op de camping "De Veluwse wagen" te Emst. vlnr: Dora Brouwer - Löring, Harrie Brouwer, Corrie van der Linden - Löring en Ben van der Linden (Corrie)